Club Patí Barcelona

El Roller Test conquereix Barcelona amb l’Obrim Carrers

El passat diumenge 8 de març el Roller Test de la Barcelona Roller Marathon va combinar les dues celebracions del dia al tram del carrer d’Aragó entre Passeig de Sant Joan i Bruc.

De les 11:30 a les 13:00 els passejants de l’Obrim Carrers del Carrer d’Aragó es van trobar un grup de patinadors mostrant una modalitat de patinatge històrica però molt poc coneguda a la nostra ciutat.

Per una banda, vam contribuir a la visibilització de la dona esportista, tot oferint una exhibició de l’equip femení del nostre club. Els assistents van poder compartir un entrenament liderat per la Laura Esbrí, campiona de la Copa d’Espanya de Maratons. D’altres, van poder provar per primera vegada les tècniques i tàctiques bàsiques d’una cursa en patins. A més, els centenars de persones que van passar pel nostre tram van poder comprovar el grandíssim nivell que tenim les patinadores de Barcelona.

Part de l’equip femení del Club, mostrant un tast de la tècnica de velocitat al carrer d’Aragó .
Amb una tècnica correcta, es pot arribar a patinar a 40km/h de forma continuada. És per aquest motiu que el patinatge de velocitat necessita urgentment un equipament que permeti entrenar a aquests nivells. [foto: Ajuntament de Barcelona i TotBarcelona.cat]

Per altra banda, vam conquerir un espai que és natural per al nostre esport: l’asfalt i el carrer. El patinatge de curses és, juntament amb el ciclisme i l’atletisme, un dels pocs esports que té modalitats de llarga distància en forma de recorregut. Tanmateix, de tots ells, som l’esport menys conegut per la ciutadania i amb més necessitat de mostrar-nos. L’oportunitat d’entrenar al bell mig de la nostra ciutat no només va ser un gust per als patinadors que hi vam participar sinó també una grata i espectacular sorpresa pel públic que es quedava bocabadat amb la nostra activitat.

El nostre President va conduir el Roller Test per aquells patinadors amb dubtes sobre la seva tècnica o capacitat per completar alguna de les distàncies de la Barcelona Roller Marathon.
El grup del Roller Test també va tenir oportunitat de posar-se a prova al circuit i provar de millorar la seva tècnica al nostre costat.

El nostre següent objectiu és fer que la Barcelona Roller Marathon del 24 de maig a la Zona Franca sigui una gran festa del patinatge esportiu i de curses a la nostra ciutat. Fes-nos like i segueix-nos per no perdre’t ni un detall d’aquesta activitat!

Translate »