Club Patí Barcelona

Vine a patinar per la Marató de Tv3 – Orientació Urbana Popular

cartellpetitr1
Tens ganes de passar una tarda diferent sobre patins?
Reuneix els teus amics i sigues solidari amb la Marató de TV3!

>INSCRIU EL TEU EQUIP<

 

Informació de la prova

 

– En què consisteix la prova?
Es tracta d’una prova d’orientació per equips de 2-3 patinadors, per la ciutat de Barcelona. L’objectiu és arribar als punts marcats al mapa i fer una foto a la fita. L’equip amb més fites correctes serà el guanyador. En cas d’empat, comptarà el temps d’arribada (màxim 3 hores). Els mapes es donen a la sortida de la prova.
– Vull participar però no tinc companys
Passa’t per l’esdeveniment de Facebook o envia’ns un correu amb les teves dades i intentarem trobar-te gent amb qui participar.
– Per on passa el recorregut?
El recorregut és lliure, però sempre i quant passi per passeigs, voreres i carrils bici i respecti les normes de trànsit. Podeu patinar per voreres, passeigs, carrils bici, zones pacificades, etc. Us podeu imprimir el plànol dels carrils bici de Barcelona per muntar bé la vostra estratègia.

Plànol simplificat

mapa_puntos_negros_carril_bici_barcelona

extret de wwww.urbanbikebcn.com

Descarregar Plànol complet (Ajuntament de Barcelona).

– Nivells de participació
· Prova open: és la prova familiar. Està pensada per a tots els nivells que saben patinar de manera autònoma. Es tracta de 10-15km plans que es poden fer amb facilitat.
· Prova màster: és una prova per a tots els públics que volen posar a prova el seu nivell d’orientació. El grau de dificultat l’escull cada equip, si bé cal un mínim de condició física, a més de saber avançar, girar i frenar amb seguretat. El Es tracta de 20-25km amb un cert desnivell en algun punt del recorregut.
· Activitats infantils: tenim preparades classes d’iniciació, un circuit d’habilitats i partits d’hoquei per la canalla, durant tota l’estona que duri la prova d’orientació. Se n’encarregaran monitors titulats d’un dels nostres col·laboradors (RollerGrind360). NO CAL INSCRIPCIÓ.
· Donació directa: si no pots participar però vols col·laborar amb la teva donació, envia’ns un correu i et donarem les instruccions per fer-la. Tots els diners que recaptem aniran de manera íntegra a la Marató de TV3.
– Quin nivell d’orientació es requereix?
Bàsic (saber distingir entre dalt, baix, dreta i esquerra). El Sergi, el cervell d’aquesta prova, us explicarà quatre trucs en el brífing abans de començar la prova.
– Hem de passar per tots els punts del mapa?
Aquí està la gràcia: cada equip decidirà quantes fites vol atacar i com. En proves d’orientació l’estratègia i l’ordre és un factor important. En aquest sentit, no serà obligatori arribar a tots els punts ni seguir un ordre concret. Cada equip haurà de decidir a quins punts anar, en quin ordre i a través de quin recorregut urbà.
– Què no es pot fer?
1) separar els components de l’equip en una distància superior a 20m.
2) contravenir qualsevol norma de trànsit.
3) utilitzar altres mitjans de transport que no siguin els patins (excepte si plou, que es podrà fer a peu i transport públic).
4) utilitzar qualsevol tipus de gps o sistema d’orientació que no sigui el mapa de la prova i una brúixola (no és necessària).
5) arribar tard a meta (per cada minut es resta un punt).
6) utilitzar el telèfon sempre que no sigui per fotografiar una fita, una emergència o per comunicar-se amb l’organització.
– Cal pagar?
Celebrem aquesta activitat com a vehicle per recaptar fons per la Marató de TV3 i demostrar que els patinadors urbans sabem divertir-nos i ser solidaris al mateix temps. Les despeses dels premis i de gestió i coordinació de l’activitat les assumim els organitzadors i les entitats col·laboradores. Així doncs, tot el que aporteu anirà, de manera íntegre, com a donació a la Marató de TV3. Hem posat un preu mínim per cada equip, però podeu aportar més si ho creieu oportú.
– Terminis de pagament
*Rebreu les instruccions de pagament un cop feta la inscripció.

**Per tal que compti la inscripció, disposeu de 3 dies per enviar el comprovant de transferència bancària.

Inscripcions a partir del 18/11: donació mínima de 9€/equip (transferència o en metàl·lic).

Inscripcions a partir del 11/12: donació mínima 15€/equip (només en metàl·lic).

– Horaris
15 -15:45 – Arribada d’equips (pagament últimes inscripcions)
15:45 -16:00 – Brífing amb els capitans
16:00 – 19:00 – Prova d’orientació
19:30 – Classificació i entrega de premis
– Lloc de sortida i arribada

La primera prova serà trobar el punt de sortida:

puntrobada

– Premis
· Medalla comestible per als guanyadors de cada categoria, feta per la Imma, la xef de Pa de Pessic.
· Sorteig de material de patinatge entre tots els participants, donats de forma altruista per les entitats col·laboradores.

– Recomanem
· Patins urbans de bota alta.
· Proteccions (casc obligatori!!)
· Rotulador fluorescent
· Càmera de fotos/mòbil amb autonomia per tota la prova.
· Llanterna/frontal.
· Reflectant.
· Aigua/bidó.
· Diners en metàl·lic per si hi ha un imprevist.
· Roba d’abric per quan arribeu a meta
· Frontal per si es fa fosc.
– I si plou?

Si plou, podreu fer l’activitat a peu, en bicicleta i en transport públic. En cas de diluvi universal, ho decidirem allà mateix entre els assistents. La donació a la Marató i el sorteig és faran en qualsevol cas 🙂

– SISTEMA DE FITES

Les fites seran enganxines com la que veieu a la imatge. Caldrà fer-los una fotografia i presentar totes les fotografies al final de la prova. Per fer-ho, podeu dur telèfon o càmera. Compteu, si us plau, que son 3h d’activitat i que haureu de tenir suficient bateria per a tot. Si us plau, reviseu els vostres dispositius abans de sortir i porteu-los ben carregats.

Per fer-ho més interessant, haureu de dur un objecte que identifiqui el vostre equip i fer la fotografia a les fites on també hi surti l’objecte.

whatsapp-image-2016-12-15-at-11-48-581

Us donarem un mapa de Barcelona per equip. En aquest mapa hi ha indicades les fites i un símbol explicatiu del lloc exacte on hi ha col·locada la fita.

Símbols:

captura

Exemple real sobre el mapa:

captura

– ESTRATÈGIA

En totes les proves d’orientació, el principal truc és pensar abans d’actuar. Us recomanem que quan tingueu el mapa no sortiu a lo loco a buscar la primera fita, sinó que us asseieu amb l’equip i decidiu a quines fites voleu arribar, en quin ordre i per quin recorregut. És per això que és recomanable portar un rotulador fluorescent i marcar el vostre itinerari particular.

Aclariment prova Màster: és impossible fer totes les fites en el temps estipulat. No només estan força separades, sinó que cal trobar-les (algunes estan ben amagades). Sigueu intel·ligents i marqueu-vos un itinerari realista.

Recordeu que per cada minut tard que arribeu a meta, es resta un punt. Teniu la resta del reglament a la web www.clubpatibcn.cat/maratotv3.
– Formulari d’inscripció
https://goo.gl/forms/NKIU6VxtFYcfRwWg1
– Estigues al dia
Apunta’t a l’esdeveniment de Facebook.

Translate »