Club Patí Barcelona

Nou grup obert d’iniciació al patinatge de velocitat

Ja t’aguantes sobre els patins? Vols definir una bona tècnica, millorar la condició física, posar-te en forma, preparar-te per rutes llargues, viatjar, formar equip…?

1231361_10201371369700168_1181983374_n

A partir del 16 d’abril obrim un nou grup d’iniciació al patinatge de velocitat. Aprendràs des de zero la tècnica de velocitat i treballaràs la teva condició física per estar en forma a l’estiu. Si en tens ganes, també t’ajudarem a planificar-te una ruta o competició perquè provis les teves noves habilitats.

IMG_3356

Els horaris del nou grup seran els dimarts i dijous a partir de les 19:45 a la plaça de Willy Brandt de Barcelona. Pots trobar el mapa i més informació aquí. Els dissabtes farem entrenament especial que anirem anunciant a través de l’àrea privada.

PREGUNTES FREQÜENTS (FAQ):

– No em va bé l’horari, puc apuntar-me els dilluns i dimecres?

Sí, tens la possibilitat d’incorporar-te a l’equip els dilluns i dimecres a la mateixa hora. T’adaptarem la sessió perquè la puguis seguir sense inconvenients.

– Quant em costarà la broma?

El mateix que un menú fast food al mes. Consulta les quotes socials aquí.

– Quin material necessito?

Necessites els teus patins habituals i les teves proteccions habituals, a més d’un casc. No és necessari comprar patins específics de velocitat.

– Com m’apunto?

Envia’ns un missatge a través del formulari o whatsapp.

– Tinc més preguntes o dubtes

Fes la teva consulta per whatsapp o correu electrònic fent click aquí.

Translate »