Club Patí Barcelona

Berlin marathon 2015 – Crònica i àlbum de fotografies

[Otros idiomas/other languages: utilizar la barra superior google para traducir automáticamente/use google bar above to translate]

La Berlin Marathon 2015 és una d’aquelles cites anuals que tot patinador amb un mínim nivell hauria de tenir com a objectiu, almenys un cop a la vida. Es tracta de la marató de patinatge més important del món on s’hi congreguen una mitjana de 5.000 patinadors per edició des de fa dècades. Això supera en més de deu vegades la mitjana d’assistents a la resta de maratons de caràcter anual a les quals podem participar. La contesa paralitza els carrers més importants de la ciutat durant dos dies, durant els quals també es celebra la marató d’atletisme i la de handbikes.

12028695_896078580475667_5133387665323632707_o

Les sortides es feien esgraonades segons la marca personal. Instantània de la sortida del grup C, amb el nostre Sènior Sergi Muñoz agafant lloc a primera fila. (fotografia de RSV Blau-Weiß Gera e.V.)

La generositat de la capital alemanya cap al nostre esport és notable. Allí on altres veuen problemes de mobilitat, afectacions de trànsit i queixes de veïns, Berlín ho transforma en una festa familiar i de reconquesta esportiva de la ciutat. La nostra experiència amb l’organització és la següent: resolen problemes, les cues d’espera avancen ràpid i escolten abans de parlar. Contràriament a altres organitzadors de competicions que hem patit (no tots!!), a Berlín les normes són poques, clares i faciliten la feina de gestió dels equips.

Berlin Marathon 2015 028

L’organització dedica els hangars i les terminals de l’antic aeroport de Berlín (Zentralflughafen) a vehicular els assistents. A més de la verificació i entrega de dorsals, també hi ha parades comercials de material, representant les marques més conegudes del mercat internacional.

Amb tot això, podeu imaginar-vos que l’experiència del nostre equip a la Marató va ser memorable. Enlloc de perdre el temps fent gestions, vam poder gaudir d’una ciutat amb molta història i amb la millor companyia possible. Tot seguit us presentem una crònica fotogràfica. Si us quedeu amb ganes de més, podeu visitar l’àlbum complet de fotografies (Fotògrafs: Cesc Van Campen, Joan Coll, Sergi Muñoz, Elias Ferreres, Elena Serrano, Agustin Oyanguren i altres fotògrafs professionals amb marca d’aigua pròpia).

Desplaçaments i pernoctacions. L’altra marató.

Berlin low cost fashion victims

Breus notes de turisme matinal

La marató

Berlin Marathon 2015 106

Som l’equip que els altres equips volen ser. Obrim camí. No defallim. Ens diuen coratge. Tremolen les llambordes. La marató ens espera i nosaltres ens prenem les mans i avancem com un de sol cap a la victòria.

Berlin Marathon 2015 221

Com un de sol, tots cridarem “Victòria!!”. No fórem els primers d’arribar. No fórem els més forts. Però, si, com la tempesta, el fi últim de la batalla és obrir el camí cap a la vida, nosaltres ja havíem guanyat abans de començar. I així serà, mentre aquesta passió cremi en nosaltres, i cremi de nou en tots aquells que encara han de venir.

Més fotografies. Visita l’àlbum complet.
Vols veure les nostres marques? Visita el nostre palmarès.

T’agradaria provar-ho? Vine a provar sense compromís. Demana més informació sobre el grup d’iniciació i les nostres quotes i serveis.

Translate »